A bigger splash: een zinderend zomerdrama vol intriges, jaloezie en sex!

Rockster Marianne Lane en haar partner Paul de Smedt reizen naar het Italiaanse eiland Pantelleria om weer tot elkaar te komen na een turbulente periode. De rust in hun vakantieparadijs wordt echter verstoord door de plotse komst van Harry Hawkes, goede vriend van Paul en ex van Marianne, en zijn pas ontdekte dochter Penelope. Langzaamaan komen zaken uit het verleden naar de oppervlakte. De gevoelens en verlangens van de hoofdpersonen versterken elkaar en leiden tot een gevaarlijke situatie voor alle betrokken partijen.

Remake

‘A Bigger Splash’ is geïnspireerd op de Franse film ‘La Piscine’ uit 1969 filmsterren als Alain Delon, Romy Schneider en Jane Birkin. De Siciliaanse regisseur Luca Guadagnino volgt de sfeer en gemoedsbewegingen van het origineel, maar geeft aan de hoofdpersonages en hun onderlinge verhoudingen meer psychologische diepgang. Dankzij het werk van de acteurs Matthias Schoenaerts, Ralph Fiennes, Dakota Johnson en Tilda Swinton staat het drama als een huis.

Winactie

De film werd vorig jaar gepresenteerd op het filmfestival van Venetië. Afgelopen april verscheen hij in de bioscoop en sinds vandaag is hij ook te verkrijgen op DVD en Blu-ray. Om dat te vieren mag ik namens de distibuteur Lumière twee exemplaren verloten. Ben je benieuwd geworden naar de film en zou je hem graag thuis kijken? Laat het me vòòr 17 augustus a.s. weten met een berichtje onder dit artikel, een reactie op de FB-post of met een mailtje naar info@italieblog.com. En wie weet heb jij de DVD binnenkort in huis!

Geen zin om zo lang te wachten en wil je hem zo snel mogelijk zien? Bestel ‘A Bigger Splash’ dan op DVD of op Blu-ray bij bol.com!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *