Benefietgala voor getroffen Sardinië

Op 19 november trok de cycloon Cleopatra over het eiland Sardinië heen. Vooral de noordelijke streek, met de stad Olbia als centrum, werd zwaargetroffen. Het dorpje Torpé werd voor het overgrote deel van de kaart geveegd, veel mensen raakten dakloos en er vielen doden.

 

Benefietgala Sardinie verkleindBenefietavond
Om de slachtoffers te helpen, organiseren  de ‘Federazione dei Cicoli Sardi in Olanda’ en het bureau Nulti-Mational op 2 maart het Benefietgala ‘Forza Sardegna’ in het restaurant ‘Momento’ aan de Oude Oeverstraat 98 in Arnhem. Tijdens deze gala-avond, die om 18.00 u begint en tot 23.00u zal duren, wordt er een kunstveiling gehouden. De kunstwerken worden gedoneerd door professionele en amateurkunstenaars uit Gelderland. Zij zijn gevraagd een kunstvoorwerp te maken met  ‘Sardinië’ als inspiratiebron. Verder zal de trekking van de loterij plaatsvinden waarvan de hoofdprijs een vakantie naar het mooie eiland is. De loten kosten €1,00 per stuk.

 

Muzikale optredens tijdens gala-diner
Tijdens de gala-avond kan men voor  €30,00 p.p deelnemen aan het diner, dat verzorgd wordt door het restaurant Momento. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan ‘Forza Sardegna’. De folkloristische dansgroep Santa Barbara uit het Sardijnse dorp Gardoni en de groep Bandera Latina uit Arnhem zorgen voor het entertainment die avond. Verder zal er een skype-verbinding worden gelegd met de burgemeesters van de getroffen steden Olbia en Torpé en met de gouverneur van Sardinië.

Voor meer informatie kun je terecht op de site van de Federazione dei CircoliSardi in Olanda.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *