Bologna in de Hollandse polder

Altijd al willen leren hoe je de echte ‘Tortellini in Brodo’ bereidt?  Het maken van een heerlijke cappuccino of espresso onder de knie willen krijgen? Je willen laten verrassen door wijnen en exclusieve delicatessen uit een Italiaanse streek die bekend staat om zijn lekkernijen zoals Mortadella, Culatello en Parmigiano Reggiano? Dan kun je op vrijdag 10 en zaterdag 11 oktober a.s. tijdens een uniek evenement kennis maken met de culinaire wereld van Emilia Romagna. Proef, beleef en geniet van ‘Bologna in de Polder’!

Tijdens het evenement kun je, na inschrijving, deelnemen aan kookdemonstraties en proeverijen met typische producten uit deze streek. Verder is er onder andere een doorlopende dia-voorstelling over de geschiedenis, cultuur en gastronimie van Emilia Romagna, kun je van dichtbij zien hoe ijs bereid wordt en het resultaat natuurlijk zelf proeven.

‘Bologna in de polder’ wordt gehouden bij de Kookmarkt aande Platinaweg 19 in Emmeloord. Op beide dagen is iedereen van harte welkom van 10.00-22.00 uur.

Wil je meer weten over dit evenement? Je inschrijven voor één van de kookdemonstraties of proeverijen? Kijk dan op de FB-pagina Bologna in de Polder of stuur een mailtje naar erik.kooijmans@bolognafoods.com of info@dewijnlakei.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *