Een nieuwe start

foto 130 seppiaHet was even wikken en wegen. Zal ik wel? Of zal ik niet? Tot nu toe blogde ik op verschillende plekken en had elke blogplek zijn eigen thema binnen het thema “het Italiaanse leven”. Maar het werd wat lastig, minder overzichtelijk voor mijzelf en nog minder vindbaar op dat wereldwijde web. Daarnaast bood WordPress wat ik zocht en bij de andere blogaanbieders helaas niet vond. Niet zo zeer wat betreft de mogelijkheden van het pure bloggen, maar de snufjes er omheen. En ik ben nu dus om. De aanvankelijk lichte twijfel of ik niet nog een stapje verder wil gaan met een eigen domein en nog meer mogelijkheden is weg. Als we dan opnieuw beginnen, dan ook meteen radicaal. Het is nu een feit: vanaf nu blog ik op mijn eigen italieblog.com!

De komende dagen zal ik me verder verdiepen in hoe de vormgeving te verbeteren en hoe al mijn blogs hier te verzamelen. Een gedeelte is al verhuisd, maar ik heb een angstig voorgevoel dat het niet overal even soepeltjes zal verlopen. Ach, we vinden wel een oplossing, al is het een linkje naar de blogs van de pro-wordpress fase :-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *