Een spannend pakketje!!

Vanochtend ging opeens de bel. Een koerier die me met een flitsende glimlach een pakketje in de handen drukte. Een pakje voor mij? Ik verwachtte helemaal niks! Wel spannend, zo’n onverwachtse verrassing. Een dubbelspannend pakketje bleek want met spannende inhoud: het manuscript van ‘Bloedgeld’, geschreven door Edward Hendriks.

‘Bloedgeld’ heette ooit ‘Cappuccino na elven’ en ik schreef er over toen Edward op zoek was naar aandeelhouders om zijn boek via Tenpages.com te laten uitgeven. Natuurlijk deed ik mee en vanuit de verte hield ik zijn vorderingen via facebook (nu hier te vinden) en zijn site in de gaten. Hij vond aandeelhouders, verkocht alle aandelen, schreef, schreef, schreef, sloot een contract met uitgeverij De Fontein,  schreef verder en herschreef. Met een fantastisch resultaat: een thriller die zich afspeelt in het ‘zinderende zuiden van Italie’. Niet alleen spannend, maar ook een ‘gevaarlijk boek’ als ik op de eerste paar pagina’s afga: ik had moeite om het weg te leggen en ik denk dat het niet lang op mijn nachtkastje blijft liggen.

Nieuwsgierig geworden? Bij bol.com kun je de eerste 10 pagina’s zelf bekijken. En vervolgens ‘Bloedgeld’ alvast reserveren. Lang zul je niet hoeven te wachten op het complete exemplaar: op 30 mei wordt het boek gepresenteerd aan het grote publiek. Precies op tijd om mee te nemen in je vakantiekoffer. En heel geschikte vakantieliteratuur als de reis naar de Italiaanse Amalfikust gaat!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *