Het wordt een spannende avond…..

elezioni 2013Na weken van verkiezingscampagne was het een paar dagen rustig aan het politiek front. Maar het feest barst nu weer los. Na twee dagen stemmen, is de telling begonnen. En eerlijk gezegd vind ik die nogal schokkerend: terwijl ik had verwacht dat centrumrechts en dan met name de partij van Silvio Berlusconi niet zo hoog meer zou scoren na alles wat zich de afgelopen jaren afspeelde, heeft het in de peiling van zowel de senaat als de kamer veel meer stemmen binnen gehaald dan ik ooit had verwacht. Het wordt een spannende avond/nacht. Zoals het er nu naar uit ziet is het, zoals een vriendin terecht opmerkte, ‘noch vlees noch vis’. Ik houd mijn hart vast voor wat komen gaat, maar één ding is zeker: de woelige tijden zijn nog niet voorbij, al hadden we anders gehoopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *