Nog één dagje en dan….

pianospeler…is het zover! Morgenavond, donderdag 17 april om 21.00 uur begint het CIMA concert in het theater Verdi van Florence. Er zijn nog enkele kaarten te koop, dus mocht je in de buurt zijn, kom dan ook!

Er zullen vijf musici optreden die dankzij CIMA inmiddels wereldfaam hebben gemaakt: Etsuko Hirosé (piano), Eric-Maria Couturier (cello), Shani Diluka (piano), Gabriele Carcano (piano) e Gabriel Le Magadure (viool). De opbrengst van dit concert gaat, net als de opbrengsten van andere CIMA-concerten, naar studiebeurzen voor jong, aanstormend, internationaal muziektalent.

Koninklijk gezelschap
CIMA is de afkorting voor Concerti in Monte Argentario. Het  is een non-profit organisatie, onder leiding van de tenor Maestro Jorge Chaminé en Prinses Christina, die jonge musici ondersteunt bij de ontwikkeling van hun muzikale carrière. En zij zullen erbij zijn! Bij het aperitivo voorafgaand aan het concert, maar ook bij het concert zelf zullen de Presidenti van CIMA, Maestro Jorge Chamine èn Prinses Christina van Nederland aanwezig zijn!

Kaarten voor aperitief vooraf en concert
Kaarten (tot 18 jaar €8, volwassenen vanaf €17 ) kunnen gekocht worden bij Teatro Verdi (Via Ghibellina 97, do 10-13 en woe/do16-19) of via de box-office (Via delle Vecchie Carceri, 1 (complex ‘Le Murate’), woe-do 10-19). Voor families met kinderen en grote groepen zijn er extra kortingen. En mocht je ook bij het aperitief willen zijn à €5 p.p., stuur dan een mailtje naar events@concertiinmonteargentario.it

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *