Wrap your Gift! Milledoni trakteert op ‘Webshop till you drop’

Sinds kort is iets bijzonders te vinden op het net: de cadeausite Milledoni.nl. De kunst van het geven, dat is waar het bij Milledoni.nl om draait. Federica Foroni Lo Faro, de bedenkster van het concept, wil met haar site op cadeautjesgebied op gang brengen wat slow food voor het ‘beleven van eten’ heeft gedaan: meer aandacht schenken aan wat je iemand geeft om zo dichter bij elkaar te komen.

Om de lancering van Milledoni.nl te vieren trakteert Federica op gratis kaartjes voor het evenement ‘Webshop till you drop’ dat op 12 en 13 oktober in de Utrechtse DeFabrique wordt georganiseerd. Een speciaal geselecteerd en zeer gevarieerd gezelschap van webshops presenteert zich een weekend lang met hun allerleukste en unieke aanbod. Naast de stands zijn er onder meer workshops, allerlei culinaire verwennerijen en de gelegenheid om je professionele social media foto te maken.

Milledoni.nl is natuurlijk ook aanwezig en nodigt iedereen uit om deel te nemen aan de gratis workshop ‘Wrap Your Gift‘. In een tijdsbestek van 30 minuten helpt Federica je met het smaakvol inpakken van je cadeautjes.

Wil je komen? Laat het weten via het reactieformulier hieronder of een mailtje, dan stuurt Federcia je een gratis entreekaartje t.w.v. €7.50 toe. Wees er snel bij, want op=op!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *